BRC

Bornholms Andelsmejeri’s kvalitetsstyringssystemer er baseret på de internationalt anerkendte HACCP principper og vores blåskimmel - / gul ost - og smørproduktion er certificeret efter BRC fødevarestandarden. Det giver en ensartet og effektiv styring af fødevaresikkerhed og produktkvalitet.

British Retail Consortium (BRC)

BRC er en global standard for fødevaresikkerhed som bruges af virksomheder, der eksporterer fødevarer til Storbritannien og resten af verden. De førende engelske detailhandlere blev enige om at udvikle en standard til godkendelse af leverandører.
BRCs standard består af krav opdelt i seks hovedområder, herunder et egenkontrolprogram. Derudover er der krav til kvalitetsstyring, produktionslokaler og udstyr, kontrol af produkter og kontrol af proces og personale.

En BRC-certificering er gyldig i et år af gangen og er baseret på en tredjeparts audit. Det er den standard der, på verdensplan, stiller de skrappeste krav til fødevareproducenten.

Hent Certifikat her