Blåskimmel oste

Blåskimmel ost, 30%

Denne variant er en light udgave af en 50% ost med kun 17% total fedt. Er en lys hvidlig ost med flot blågrøn skimmel og en åben struktur. Osten er fast men smørbar og kan smuldre lidt. Smagen har en fin balance mellem skimmel, salt og komælkens sødlige toner. Smagen er ofte kraftig og markant.

Størrelser:
Ca. 3 kg hjul
120 g bordpak

Danablu, 50%

Er en lys hvidlig ost med flot blågrøn skimmel og en åben struktur. Osten er fast men smørbar og kan smuldre lidt. Smagen har en fin balance mellem skimmel, salt og komælkens sødlige toner. Smagen er ofte kraftig og markant. Også mulig i en smuldret udgave til salater/dressings etc.

Størrelser:
Ca. 3 kg hjul
Ca. 1,5 hjul
100 g bordpak
113 g (4 oz) bordpak
125 g bordpak
150 g bordpak
350 g bordpak
25 kg/ca. 1,5 kg/170 g (smuldret)

Danablu, 60%

Er en lys hvidlig ost med flot lys blågrøn skimmel og en åben struktur. Osten er halvfast og smørbar. Den kan smuldre lidt. Smagen har en fin balance mellem skimmel, salt og komælkens sødlige toner. Smagen er ofte kraftig og markant.

Pakke størrelser:
Ca. 4 kg brød
Ca. 2 kg brød
300 g bordpak
125 g bordpak
100 g bordpak

Mycella / Bornzola 60%

Er en gullig ost med flot mørk blågrøn skimmel og en åben struktur. Osten er fast med en del uregelmæssige huller. Smagen er mild og aromatisk.

Pakke størrelser:
Ca. 3 kg hjul
Ca. 1,5 kg hjul
100 g bordpak

Blåskimmelost, 70%

Er en lys hvidlig ost med flot mørk blågrøn skimmel og en åben struktur. Osten er halvfast og smørbar. Den kan smuldre lidt. Smagen har en fin balance mellem skimmel, salt og komælkens sødlige toner. Smagen er ofte kraftig og markant.

Pakke størrelser:
3 kg
1,5 kg

Bleu 50%

Er en blå og hvidskimmelost med en mørk grøn skimmel indeni og en hvidskimmel på ydersiden, halvfast med få uregelmæssige huller. Konsistensen er cremet og skærbar. Smagen er mild og aromatisk. Produceres kun til hjemmemarkedet.

Størrelser:
250 g

Økologisk Danablu, 50% & 60%

Er en lys hvidlig ost med flot blågrøn skimmel og en åben struktur. Osten er fast men smørbar og kan smuldre en smule. Smagen har en fin balance mellem skimmel, salt og komælkens sødlige toner. Smagen er ofte kraftig og markant. Også mulig i en smuldret udgave til salater/dressings etc.

Størrelser:
Ca. 3 kg hjul
100 g bordpak
125 g bordpak