Lyset er aldrig slukket hos os

Uanset hvornår du kører forbi mejeriet, er der folk på arbejde. Vores produkter Uanset hvornår du kører forbi mejeriet, er der folk på arbejde. Vores produkter kræver nemlig konstant overvågning for at få lige præcis den gode smag, som du kender. Nogle oste skal fx vendes flere gange i døgnet for at få den helt…

Uanset hvornår du kører forbi mejeriet, er der folk på arbejde. Vores produkter Uanset hvornår du kører forbi mejeriet, er der folk på arbejde. Vores produkter kræver nemlig konstant overvågning for at få lige præcis den gode smag, som du kender. Nogle oste skal fx vendes flere gange i døgnet for at få den helt rigtige tekstur, og mælken skal tappes tidligt om morgenen for at være klar til dagens processer.

Hvis du står tidligt op, kan du møde vores morgenfriske chauffører, der kører rundt til vores andelshavere klokken muhh-om-morgenen for at hente den mælk, der ender på dit bord allerede dagen efter. Det er en strømlinet proces fra ko til mælk i kaffen, som vi har optimeret, siden vi grundlagde mejeriet tilbage i 1950.

Andre læste også

Alt inden for 30 km

Alt inden for 30 km

Hele produktionskæden, fra køer på græs til mælk, der tappes, finder sted inden for 30 km. Det er helt unikt…

Læs mere

Altid på jagt efter den næste smagsoplevelse

Altid på jagt efter den næste smagsoplevelse

Selv om vi gentagne gange er blevet hædret for vores unikke kvalitet, stopper vi ikke op. Et hold af dedikerede…

Læs mere

Vi står på skuldrene af generationer af landmænd

Vi står på skuldrene af generationer af landmænd

Bornholms Andelsmejeri har rødder helt tilbage til 1886, hvor en gruppe innovative landmænd så stordriftsfordele ved et mere fællesorienteret landbrug.…

Læs mere

Cookie-indstillinger