Om St. Clemens

Om St. Clemens / Bornholms Andelsmejeri

Vi er et moderne og alsidigt mejeri som eksporterer til store dele af verden. Vi producerer ost til eksport og konsummælk til det
lokale bornholmske marked. Vores dygtige medarbejdere er en vigtig faktor til at gøre virksomheden til en konkurrencedygtig leverandør.
Det er vores fornemmeste opgave at levere kvalitetsprodukter til vores kunder, som lever op til de krav og specifikationer, som de måtte have.

Kort om virksomheden

Bornholms Andelsmejeri er et andelsselskab og ejet af de bornholmske mælkeproducenter. Siden 1972 har det været øens eneste mejeri. Vores 34 mælkeleverandører leverer dagligt mælk ind, som bliver produceret til konsummælk, smør og ost. Vi producerer gul ost, hårde ost (græsk stil) ud over blåskimmelost.
Hos Bornholms Andelsmejeri lever vi af, at eksportere vores varer til hele verden og vores fornemste opgave er konstant at kunne levere varer, som svarer til vores kunders krav om kvalitet, mærkning og levering.

Kvalitet – fleksibilitet – levering til tiden

Disse ord er kernen i vores forretningsgrundlag og det som vores kunder forbinder med Bornholms Andelsmejeri. Vores produkter – især blåskimmelosten har gennem årene gentagne gange vundet mange både nationale og internationale priser for dens fantastiske kvalitet. For at vi kan sikre dette, er det derfor yderst vigtigt, at vores medarbejdere lever op til dette hver dag i kraft af omhyggelighed, engagement, fleksibilitet og alsidighed, så varerne kan afskibes rettidigt i henhold til aftale med kunden.

Vi lever af tilfredse kunder

For at få tilfredse kunder, er det vigtigt, at vores produkter lever op til deres krav. Dvs. at vi opfylder deres behov for kvalitet, pakning, etikettering og levering til tiden. De ved, at vi leverer kvalitetsost til konkurrencedygtige priser.

Fleksibel og moderne produktion

Vores produktion er moderne og meget fleksibel, hvilket er en af vores styrker, idet vi til enhver tid kan optimere vores produktionsfaciliteter ved at kunne flytte rundt på vores medarbejdere, når der er behov for dette.

Certificeringer og standarder

Bornholms Andelsmejeri producerer fødevareprodukter af meget høj kvalitet og for at kunne bevise dette til vores kunder, er vi BRC certificeret på smør, blåskimmel- og gule oste. BRC standard er meget anerkendt inden for fødevarebranchen og dækker kvalitetsstyringssystem, fødevaresikkerhed og kvalitetssikring. Denne certificering efterspørges af mange kunder. Vi producerer også ost efter vore kunders egne interne certificeringer, hvis nødvendigt.