Hårde oste

Kefalotyri 40% f.i.t

Kefalotyri 40% er en hvid-gullig hård modnet ost produceret af komælk.

Den har en tæt bygning med få uregelmæssige huller.

Den har et højt saltindhold og en udpræget smag af Lipase som forstærkes med alderen.

Bruges hovedsageligt til madlavning.

Kefalotyri, 40% f.i.t.

Størrelse:
Ca. 7,8 kg hjul

Kefalotyri 45% f.i.t

Kefalotyri 45% er en hvid-gullig hård modnet ost produceret af komælk.

Den har en tæt bygning med få uregelmæssige huller.

Den har et højt saltindhold og en udpræget smag af Lipase som forstærkes med alderen.

Bruges til salater og madlavning.

Kefalotyri 45% f.i.t

Størrelse:
Ca. 7,8 kg hjul

Graviera 45% f.i.t

Graviera 45% er en traditionel græsk hård ost produceret af komælk.

Den er hvid-gullig med små uregelmæssige huller.

Den har en kraftig og smøragtig smag.

Den bruges både til madlavning, brød, salat og frugt.

Graviera 45% f.i.t

Størrelse:
Ca. 7,8 kg hjul

Saganaki 45% f.i.t

Saganaki 45% er en hvid-gullig hård modnet ost produceret af komælk med en tæt bygning med få uregelmæssige huller, og er skærbar.

Den har et højt saltindhold og en udpræget lipase smag som forstærkes med alderen.

Osten er udviklet til madlavning/salater.

Saganaki 45% f.i.t

Størrelse:
Ca. 2,5 kg brød

+45 5696 6200
St. Clemens footer logo

All rights reserved.
st-clemens.dk